A koronavírus kapcsán kialakult helyzetre való tekintettel az újabb információk és intézkedések kapcsán az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

A koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoportot állított fel a Kormány, melyből az egyik kifejezetten az oktatás ügyeivel foglalkozik. Az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket.

Ez azt jelenti, hogy 2020. március 16.-tól új, tantermen kívüli, digitális oktatási munkarend lesz érvényben. Olyan tanítási módok lesznek, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet.

Ennek értelmében a tanulók nem jöhetnek az iskolába. Azonban tanáraink folytatni fogják az oktatást, de digitális eszközökkel. Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink ne maradjanak el az elsajátítandó tananyagokkal és minden lehetőséget meg kívánunk teremteni annak érdekében, hogy az érettségi előtt állók se szenvedjenek el hátrányokat. A duális oktatásban tanulók számára változatlan formában folyik az oktatás, neki a gyakorlat nem marad el, a tanulók menjenek a munkahelyre. A gyakorlat idejére a kollégium szállást biztosít számukra.

Az új tanítási módszer szerinti oktatást már a hétfői napon elkezdjük, melynek menetéről gyermek osztályfőnöke fog értesítést küldeni. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabb, és hiteles információhoz jussanak, iskolánk honlapján ügyfélszolgálatot üzemeltetünk.

Kérem együttműködését és megértését a kialakult helyzetre tekintettel, annak érdekében, hogy gyermekeink/tanulóink e lehető legkevesebb hátrányt érezzék.

                                                                              Tisztelettel:

Vig Áron,tagintézmény-vezető

Oktatás
Visszahívást kérek
close slider

Kapcsolat







captcha


Skip to content